AYDIN / NAZİLLİ - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

02563151925
AYDOĞDU MAH. 697 SK. NO 10 İÇ KAPI NO 1 NAZİLLİ / AYDIN
Vizyon
"Yetişecek çocuklarımız ve gençlerimize, görecekleri öğrenimin sınırı ne olursa olsun, ilk önce ve herşeyden önce Türkiye´nin bağımsızlığına, kendi benliğine, milli geneleklerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek gereği öğretilmelidir." Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Çevrenin Eğitim ve Kültür Merkezi Olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel ve Özel Amaçlarına Bağlı, Atatürk İlke ve İnkılâpları Doğrultusunda, Geçmişine Saygılı, Geleceğe Güvenle Bakan, Demokrasiye ve İnsan Haklarına İnanan Öğrenciler Yetiştiren, Kendini Sürekli Yenileyen, İnceleyen, Araştıran, Okuyan Nesillerin Yetiştiği, Bütün Öğrencilerin Akla ve Bilime Dayalı Eğitim Ortamında Hayata ve Geleceğe Hazırlandığı, Yönetici, Öğretmen, Personel, Öğrenci ve Velilerin İş Birliği İle Çalıştığı Bir Kurum Olmaktır.
Yaya
Şehir