AYDIN / NAZİLLİ - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Nis

Nazilli mesleki egitim merkezi tarafından 8.sinif öğrencilerine okul ve işleyişi ile ilgili tanıtım semineri yapılmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı, yarışmalarla ve dans gösterileriyle kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyoruz.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Ülkemizde Her yıl "Sivil Savunma Günü” ve 1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Şbt

Okulumuz da düzenlenen deneme sınavlarıın da başarı gösteren öğrencilerimize Okul müdürümüz Ferhat PARMAKSIZ tarafından ödül verildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemi Okulumuz da yapılan karne töreni ile sona erdi.

Kas

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünü okulumuzda düzenlemiş olduğumuz programla, büyük bir çoşkuyla kutladık. Emeği gecenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz da 2014-2023 yılları arasında özveri ile hizmet veren saygıdeğer müdürümüz Meral ÇOMRUK'a tayininin başka okula çıkması nedeniyle okulumuz öğretmenleri ile veda yemeğin de bir araya gelindi.

Ekm

Türkiye Afet Eğitim yılı faaliyetleri kapsamında okulumuz da "Afet Farkındalık Eğitimi" dökümanları sınıflarımız da öğrencilerimize izletildi. Sonrasın da Afet Farkındalık Eğitimi kapsamın da tatbikat gerçekleştirildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okulumuz da düzenlenen törenle sona erdi.

May

Okulumuz Gezi Kulübü tarafından gerçekleştirilen Selçuk- Efes ve Kuşadası gezisi yapıldı

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuz da gerçekleştirilen Törenle kutlandı.

May

Okulumuz Gezi Kulübü tarafından gerçekleştirilen Denizli - Pamukkale gezisi okulumuz öğrencileri ile yapıldı.

Eyl

Okulumuz Ortaokul 5. sınıf öğrencileri için 5-6 Eylül 2019 tarihlerinde Okula Uyum Haftası'na yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.